Podiumplek in Katwijk voor Willemiek

Nadat ik in, Hoek van Holland – Den Helder een behoorlijke off day had, stond ik in Katwijk enigzins gespannen aan de start. Er moesten 4 ronden worden gereden van ongeveer 10 km. Ik had een goede start waardoor ik meteen mee zat.

Na het eerste keerpunt zouden we volle bak wind in de rug krijgen, reden om bij het keerpunt attent te zijn. Dit lukte waardoor we weg waren met 6 dames. Dit is de hele wedstrijd zo gebleven, er werd weggereden en weer dicht gereden. In de laatste ronde wisten er in de laatste kilometers nog twee dames te ontsnappen. In ons groepje werd er naar elkaar gekeken wie er nog zal rijden. Uiteindelijk werd het een sprint voor plek 3 die ik wist te behalen. Een zwaar rondje met veel wind, hoge snelheden en technische stukken.

Super blij met het resultaat, een mooie opsteker na de off day van vorige weekend.

Willemiek